Gehoorzaamheid

Wat geeft er ons meer plezier dan samen met onze hond ontspannen overal naar toe te gaan?

Van hedendaagse honden wordt er veel verwacht. Ze moeten zich overal gepast gedragen. Niemand lastig vallen. Netjes luisteren naar de baas en geen overlast bezorgen.

Dit is een zeer zware opgave voor een hond die eigenlijk niets liever doet dan lekker rennen, af en toe wat kattekwaad uitlhalen, een hapje eten als hij honger heeft en de rest van de tijd ontspannen slapen.

Als eigenaar van je hond wens je dat hij zich overal op zijn gemak voelt en graag met je samenwerkt. Het is dan ook zeer belangrijk dat hij leert om te gaan met de omgeving waarin wij leven, met de drukte en de vele prikkels die daarbij horen.

In de afdeling gehoorzaamheid van onze hondenschool willen we je daar graag bij helpen. We trainen met onze honden zowel op afgesloten terrein als daarbuiten. Zo leert je hond de basis instructies en kan hij die ook toepassen in het dagelijkse echte hondenleven. Het is belangrijk dat onze hond niet alleen op de terreinen van de hondeschool goed werkt maar ook daarbuiten.

We zorgen er samen voor dat we je hond opleiden tot De Goede Huishond. Een hond waar je overal mee kan komen en die jouw trots is en blijft. Je zal dan ook ervaren dat anderen het echt apprecieren dat je zulk een goed opgeleide hond hebt.

Wil je bij ons beginnen?
Met je pup kan je starten vanaf het moment dat hij alle inentingen gehad heeft. De puppy klas traint elke dinsdag en woensdag. Van zodra je pup 6 maand oud is gaat hij over naar de A klas.

Trainingsuren